Hva er øyenvippe missfarging?

eyelash-tinting

Når du går til stranden, er makeup ikke et tilbehør. Men for kvinner som foretrekker ikke å forlate hjemmet uten hennes hendig mascara, det er en løsning i å se din beste og nyte naturens beste farvann. Med øyenvippe missfarging, vil du alltid ha mørkt, fristende øyne uten noen gang å bruke mascara igjen.

Øyenvippe missfarging er en prosess hvor øyevippene er farget for å gjøre dem ser mørkere. Avhengig av hudtype og hårfarge, kan du oppnå øyenfarger, inkludert svart, blå, nyanser av brunt, grått eller hva fargen passer best til din hudfarge.

Øyenvippe missfarging vil gagne folk som er følsomme for make-up, folk som er aktive i idrett (spesielt svømming) og folk som ikke har tid til å bruke sminke daglig. Denne prosessen er også ideell for folk som bruker kontaktlinser fordi de ikke trenger å lide sette på mascara lenger.

Prosessen innebærer en rask og ikke-kirurgisk prosedyre ved hjelp av vegetabilsk fargestoff som fargetone. Sammenlignet med å sette på mascara, er effektene av øyevipper missfarging veldig naturlig. Av denne grunn, kan de fleste salonger og spa ikke lysere farge av dine naturlige vipper.

Er øyenvippe Vipper farlig?

Dette er den vanligste spørsmålet blant pasienter som er interessert i å tone sine øyevipper. Siden øyevippene er nær øynene, er det viktig å sikre at hver prosedyre gjort rundt øynene er trygge.

Før noen lash missfarging prosedyre, bør du delta på en konsultasjon med terapeuten. Minst to døgn før øyenvippe fargetoner behandling, må du gjennomgå en patch test for å sikre at det ikke allergiske reaksjoner eller overfølsomhet for et produkt. Deretter vil din terapeut anbefaler den beste fargen som kan passe din hudtype og hårfarge å produsere de beste resultatene.

En typisk øyenvippe missfarging tar rundt femten minutter. På grunn av dette, kan missfarging din øyenvippe passe inn travleste tidsplaner. Når du kommer til salongen, vil terapeuten plassere bomull under din lukket øynene og deretter bruke en liten mengde vegetabilsk fargestoff på øyevippene. Etter ti minutter ble fargestoff fjernes med vann. Resultatene kan vare rundt 4-6 uker.

Behandlingen bør være smertefri, med mindre fargestoff i øynene og forårsaker svak svie. Imidlertid er øyenvippe fargetoner ikke for alle fordi noen mennesker kan få lett irritert med farge tilsetningsstoffer eller hårfarge.

I tillegg bør hjem missfarging kits unngås, med mindre du er en profesjonell. Dette er fordi ikke bare kan behandlingen være rotete, kan det også gi resultater som ikke er like effektive som de gjort i salonger er. Øyenvippe missfarging gjort av en profesjonell kan gi fantastiske og langsiktige resultater.

Ingen kommentarar

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment