Hva er de forskjellige stiler av brudekjoler?

Det er en rekke forskjellige stiler når det gjelder brudekjole. Det hjelper å vurdere brudens kroppstype og velge en kjole i stand til å smigre kroppen størrelse og form. Det hjelper også å vurdere andre faktorer som personlig stil, vekt og alder. Her er flere av de store stiler –

silhouettes

havfrue

En havfrue brudekjole er perfekt for de som leter etter kjoler i stand til å klemme kurvene og form i kroppen. Havfrue kjoler tilbyr et perfekt valg for de bruder håper å understreke formen på curvy figur. Et rektangel eller timeglass tallet er sikker på å nytte denne type kjole. Det kan ikke nytte den petite person siden det er sannsynlig å forkorte utseende og kan virke ganske smigrende. En havfrue brudekjole med blonder vil gjøre kjolen ser enda mer elegant.

A-formet

En A-formet stylet brudekjole (også kjent som prinsesse kjole) er sikker på å tilby et perfekt valg for nesten enhver brud. A-formet kjoler er verdsatt for muligheten til å være ganske tilgivende og hjelper til med å skjule magen bule eller balansere ut flere topp-tunge former.

empire

En ytterligere valg som tilbyr den tilgivende passform omfatter Empire brudekjole, som er et godt valg for de fleste kroppsfasonger. Det er en ideell plass for de med timeglass, pære, eple, og omvendt trekant form. En klassisk stil kjole med høy midje og stoff som er elegant og strekker seg i full lengde. En ideell stil av kjole for gravide bruder siden det er godt formet og behagelig å bære.

skjede

Det skjede brudekjole (også kalt kolonne kjole) er utformet for å falle vertikalt fra topp til bunn uten teft ut i den regionen i hem, som er sett med ball kjole, imperium, og a-linje. De fleste av disse kjolene klem formen på kroppen og er mest gunstig for de slanke eller petite bruder. Dette er en type som må unngås hvis ikke helt trygg med den eksisterende form av legemet.

Ballkjole

En ball kjole brudekjole (også referert til som Askepott eller Fairy-Tale kappe) er stylet til å blusse ut i området av hoftene for å legge til en ekstra grad av glamour og drama til antrekket. En ideell kroppsfasong for denne kjolen inkluderer eple, rektangel, omvendt trekant, time-glass, og pære. Det kan nytte å unngå denne stilen av kjole for de med petite form siden dette design kan være ganske overveldende for de mindre ramme.

Ingen kommentarar

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment